Optimering af indsprøjtning / tænding på Dyna Pro rullefelt m/u Ramair simulation
Wilbers

Affjedring

 
Intet mindre end 1050 køretøjer, kan vi nu levere komplette affjedringsløsninger til !
Langt største delen er til mc, men også eksotiske biler såsom Lamborghini, Ferrari, Ford GT 40 og mange flere.


Al service, reparation og montering foregår her i Brøndby, men produktionen af de enkelte dæmpere er lagt i hænderne på Wilbers i Nordhorn, Tyskland.
Uanset, om du ønsker en forholdsvis enkel erstatningsbagdæmper eller en super sofistikeret racebagdæmper, er leveringstiden max. 14 arbejdsdage.
Alt, hvad vi skal bruge fra dig, er din køreklare vægt inkl. udstyr og meget gerne lidt information fra dig vedr. evt. ombygning af din MC samt hvad du bruger MC til ( gade/race/touring/andet ).
 
Bagdæmpere leveres med enten sort eller blå fjeder, og skulle du have et andet ønske til farven, kan det også klares for kun kr. 249,- ekstra !
Herudover skal du påregne yderligere 14 arbejdsdages leveringstid.
 
Komplet renovering af et sæt forgaffelben klarer vi fra dag-dag fra kun kr. 1.995,- inkl. alt og skal vi gå hele vejen, shimser vi samtidig dine gaffelbens shimstacks om, pris fra 2.995,-
 
Herudover lagerfører vi Wilbers styrdæmpere, hæve/sænkningskit, forgaffelolie i alle viskositeter samt inderrør i chrom/titan-nitrit og carbon.
 
Kom forbi os for en uforpligtende affjedringssnak……..Nøglen til den bedste oplevelse på 2 eller 4 hjul er den rigtige affedring og opsætning af denne !