Optimering af indsprøjtning / tænding på Dyna Pro rullefelt m/u Ramair simulation

Om os

 Der er sket meget her i KJ biler og mc, siden vi startede for 12 år siden i en lejlighed i Vangede…..
Turen gik over en garage i Skelbæksgade, Vesterbro til den første rigtige “butik” i Ranzausgade, Nørrebro. Jeg husker tydeligt, hvor stolte vi var over de 20 kvm. og hvor vildt det var, da vi fik en spritny dækmaskine derinde :0)

Herefter fik vi i 2006 hele 400 kvm. butik/værksted på Marielundsvej i Herlev. Det var ikke den bedste placering, og vore kunder havde svært ved at finde os, men det var gode tider derude, og vi lærte meget.
Det var bl.a. i Herlev, at vi etablerede affjedringsværksted, mc-rullefelt og motoroptimeringsværksted.

Det var også i Herlev, at vi startede vores leasing af nyere, brugte mc og biler. KJ Leasing administreres idag fra AGILEASE i Viborg.

I 2011 bød chancen sig for at bygge noget helt specielt op fra bunden. Næsten 1000 kvm. helt ud til Sdr. Ringvej, Brøndby. Masser af parkeringspladser og ikke mindst muligheden for at udvide konceptet til også at omfatte biler.
Det er blevet en hel lille fabrik, og selvom vi ynder at kalde det “Fart-Fabrikken”, så laver vi også helt almindelige ting, såsom små og store service på mc og biler, forsikringsskader og salg/montering af alle slags dæk.

Ja, vi er sågar blevet First-Stop dækcenter, og kan hermed trække på Bridgestone Danmark`s enorme know-how, når det gælder nye “sko” til vore kunders mc og biler!

Skal man have sin daglige gang herude, skal man være mere end almindeligt interesseret i alt, der kan køre med en motor. Og du kan overlade dit køretøj hos os med forvisning om, at vi strækker os til det yderste for, at opgaven løses !