Optimering af indsprøjtning / tænding på Dyna Pro rullefelt m/u Ramair simulation

Medarbejdere

Her kan du se medarbejderne hos KJ Biler og Motorcykler:

Klaus Nielsen
Indehaver og daglig leder af “Fart-Fabrikken” herude i Brøndby. Kører til daglig i det, der nu er tilgængeligt.
På en god sommerdag helst i hans kæreste eje, en stor og larmende El Camino `70. Har sat kørsel på de 2-hjulede i bero efter et dumt uheld sidste år.
Dennis Nielsen
Tovholder på det mekaniske værksted, både hvad angår 2 og 4 hjul. Elektrisk troldmand og med hang til alt med forbrændingsmotor, der kan optimeres! Dennis kører til dagligt i en Corolla fra 80`erne ( fra A til B i tørvejr, og ikke meget mere !). Det forlyder, at hans klassiske Yamaha RD 350 kommer på vejene i år, efter et årti i skuret derhjemme.
Carsten “Røde” Nielsen
Alderspræsident her på adressen og svær at bringe ud af fatning. Med stor kærlighed til alt 4-hjulet fra USA, og helst noget med kæmpe motor fra 70`erne. “Fart-Fabrikkens” specialist i US-biler og Carsten driver herudover sit eget firma, US-Mekanikeren. Er i øvrigt ofte at finde på bil-rullefeltet, hvor han ynder at teste alle slags biler. Kører en skam-tunet Yamaha SXR600 nærmest året rundt…
Thomas Eisenreich
Storrygende lærling med altoverskyggende kærlighed til alt indenfor MC-verden. Har efterhånden så meget bling på sin Kwak 250 Ninja, at den har svært ved at sætte i gang! Hvis alle Thomas` planer for denne 250`er bliver realiseret, så runder den +100 hk. på baghjulet (eller springer i luften). Når der dukker scootere op herude på værkstedet, så er det Thomas, der får dem til at makke ret.
Velo “Velocity”
Chefens “skygge”……Sær lille skabning, der bare gerne vil nusses af alle! Larmer en del, men er helt harmløs.